Aerial shows - Paaldansstudio & Dance Centre

Aerial shows


Aerial Silk Show

Naast lessen verzorgt Paaldansstudio & Dance Centre ook shows voor feesten en evenementen. Behalve paaldansshows verzorgt PDC ook Aerial shows! U heeft de keuze uit: Aerial hoop, Aerial silk en Aerial pole.

 

Wat zijn Aerial shows?

De Aerial shows zijn vormen van luchtacrobatiek. Deze vorm van luchtacrobatiek heeft vooral  Aerial betekent lucht, dus alle shows worden in de lucht uitgevoerd! Dit kan een hoepel act zijn (Aerial hoop), doeken act (Aerial silk/ Aerial tissue/ Aerial fabric) en een paal act (Aerial pole). Dit geeft uw show een nieuwe en unieke dimensie! Niets is te gek!

 

Paaldansstudio en Dance Centre verzorgt shows die speciaal voor u op maat worden gemaakt. Alles is mogelijk!  Paaldansstudio & Dance Centre heeft goed getrainde, en vooral professionele vrouwelijke en mannelijke dansers die in staat zijn om een geweldige show neer te zetten die u en uw gasten niet snel zullen vergeten!

Aerial Silk ShowWat moet u doen?

U moet er voor zorgen dat u een geschikte locatie heeft waar en dat u zo gedilateerd  mogelijk kunt aangeven wat u precies wilt. Denk hierbij aan de het thema, de tijdsduur en de soort show. Samen met Paaldansstudio & Dance Centre creëert u uw eigen show!

 

Wanneer is een locatie geschikt?

– Hoogte minimaal 5 meter
– Ruimte om de silk, hoepel, pole is minimaal 3 meter
– Draagkracht balk minimaal 500 kg.
– Veiligheid voorop.