Je abbonement tijdelijk invriezen - Paaldansstudio & Dance Centre

Je abbonement tijdelijk invriezen

Abonnement tijdelijk invriezen

 

Je wilt je abonnement tijdelijk invriezen? Dat kan vanaf de 1e dag van de aankomende maand! Om je invriezing in behandeling te nemen dien je het onderstaande formulier in te vullen.

 

Prefer the membership suspension form in English?

 

Persoonsgegevens


Periode invriezen


Locatie

BredaRoosendaalTilburg

Reden invriezen?

Wegens ziekte of blessureLangdurige vakantie (vanaf 3 weken)Financiële redenenWegens zwangerschapIn verband met drukte studieOverig
 

Voorwaarden invriezen lidmaatschap

  • Bij ziekte of een blessure voor langere tijd dient een doktersverklaring mee ingeleverd te worden, tenzij anders is overlegd met Paaldansstudio & Dance Centre.
  • Bij langdurige vakantie dient een bewijs meegeleverd te worden dat je langer dan drie weken met vakantie bent.
  • Wanneer het abonnement ingevroren wordt wegens drukte in verband met studie (examens, stage, buitenlandstage, etc.). Dan dient hier akkoord voor te zijn vanuit Paaldansstudio & Dance Centre.
  • Wanneer je in een moeilijke financiële situatie zit kun je het abonnement tot maximaal 6 maanden invriezen, daarna loopt het abonnement verder door.
  • Wanneer je bij overige een andere redenen invult dient hier akkoord voor te zijn gegeven van Paaldansstudio & Dance Centre.
  • Na de einddatum van de invriezingsperiode loopt de abonnementsduur door weer waar het gestopt is bij de ingang van de invriesperiode.
  • De eventuele tussentijdse prijswijzingen die hebben plaatsgevonden zullen ook van toepassing zijn wanneer je abonnement uit de invriesperiode komt.
  • Paaldansstudio & Dance Centre behoud altijd het recht de invriezingsperiode te onderbreken bij misbruik. Wanneer dit het geval is zullen de abonnementskosten alsnog achteraf geïncasseerd worden.

Aanleveren bewijs

Indien van toepassing (bijv. medische verklaring, verhuisbewijs, etc.)
 
Bewijs:
 
Max. 2MB | .jpg, .jpeg, .png, .pdf

Bevestigen invriezen lidmaatschap

Ik geef Paaldansstudio & Dance Centre akkoord om eenmalig 15 euro invrieskosten te incasseren van onderstaand IBAN Nummer (het nieuwe bankrekeningnummer) en ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn gesteld voor het invriezen van mijn abonnement.

 


U kunt uw handtekening hierboven plaatsen

Bedankt voor het invullen van het formulier, mocht u nog vragen of opmerkingen hebben betreffende je invriezing dan kunt u contact opnemen via info@paaldansstudio.nl.