Partners - Paaldansstudio & Dance Centre

Partners

Les volgen met de BredaPas!

Sinds kort kunt u, ook als u minder te besteden hebt, lessen volgen bij Paaldansstudio en Dance Centre in Breda. Dit kan allemaal dankzij de BredaPas! Een initiatief van de gemeente Breda.

Wat is de BredaPas?

Wanneer u een minimuminkomen hebt, kunt u in aanmerking komen voor de BredaPas. U kunt een pas gratis aanvragen voor u en uw kinderen van 12 t/m 17 jaar. Ieder gezinslid krijgt een budget om te besteden aan leuke, leerzame en sportieve activiteiten. Een les bij Paaldansstudio en Dance Centre kan voor u heel erg voordelig zijn!

En nu?

Heb je al een BredaPas en wil je je graag inschrijven. Klik hier
Wil je de BredaPas aanvragen of wil je meer informatie? Klik hier

Meedoen in Tilburg

De gemeente Tilburg wil dat mensen die minder te besteden hebben ook mee kunnen doen aan leuke, leerzame en sportieve activiteiten. Voor die mensen is er de Meedoenregeling. Paaldansstudio en Dance Centre Tilburg steunt dit initiatief zodat iedereen bij ons kan komen sporten!

Wat is de Meedoenregeling?

De Meedoenregeling is geïntroduceerd voor mensen die leven met een minimuminkomen. Wanneer u recht heeft op deze regeling krijgen u en uw kinderen t/m 17 jaar een eigen budget om te besteden aan leuke, leerzame en sportieve activiteiten. Een les bij Paaldansstudio en Dance Centre kan voor u heel erg voordelig zijn!
SolidHealth-Meedoenregeling-T-2014-small

Doe jij mee?

Valt u al onder deze regeling en wilt u graag een les volgen? Klik hier
Wilt u graag wat meer informatie? Klik hier

Paswijzer Waalwijk

Met de paswijzer van de gemeente Waalwijk weet u altijd wel leuke, leerzame en sportieve activiteiten te vinden. De gemeente Waalwijk vindt dat mensen die rond het sociaal minimum zitten ook recht hebben om leuke activiteiten te doen. Paaldansstudio en Dance Centre ondersteunt dit initiatief en sinds dit jaar kunt u ook bij ons sporten met de Paswijzer.

Wat is de Paswijzer?

De Paswijzer is geïntroduceerd voor mensen moeten rondkomen met een minimuminkomen. Wanneer u recht hebt op deze regeling krijgen u en uw gezinsleden tot 17 jaar een budget en kortingen op leuke, leerzame en sportieve activiteiten.

En nu?

Heeft u de Paswijzer al en wilt u graag een les volgen? Klik hier
Wilt u graag wat meer informatie over de Paswijzer? Klik hier

BRESS 15% Korting

In samenwerking met BRESS kunnen leden van BRESS 15 % korting krijgen op al onze abonnementen naar keuze.
 
Met een aanbod bestaande uit meer dan 30 verschillende sporten, variërend van fitness tot groepslessen (zo ook paaldansen!), is BRESS Sportcenter het sportplatform voor hbo-studenten. In het BRESS sportcentrum is er voor iedereen wat te doen: sporten, socializen tijdens events of gewoon een drankje doen in het Centre Court. Voor meer informatie ga naar www.bress.nl.