FAQ (Veelgestelde vragen)

Klik hier voor alle abonnementen.

Klik hier om je in te schrijven.

Klik hier en volg de instructies.

Klik hier om je abonnement te bevriezen.

Je kan je abonnement altijd wijzigen naar meer lessen (Bijv. van 1 naar 2 keer per week)

Wil je je abonnement wijzigen naar minder lessen, dan moet je eerst je abonnement laten aflopen. Voor de periode erna kun je je abonnement verlagen.

Dit kan bij een onbeperkt abonnement. Je kan dan paaldansen wanneer je wilt en waar je wilt mits je je aanmeldt voor de les.

Wij hanteren inschrijfkosten van € 25,-

Ja dat kan! Hij of zij kan zich aanmelden voor een proefles.

Je moet je aanmelden voor een les. Wanneer je de les toch niet kan volgen moet je binnen 24 uur voor de les hebben aangegeven dat je niet kan.

Klik hier om te kijken wat je moet meenemen.

Als  je 24 uur voor de les afmeld krijg je je credit terug, mocht je dit niet doen dan vervalt de credit.

Nee dit is niet nodig omdat je tijdens de lessen kan beginnen aan oefeningen voor beginners, intermediate of advanced. Je hebt het helemaal zelf in de hand.

Nee dit is niet nodig omdat je merkt dat je na iedere les een stukje sterker, leniger en sportiever word. Je merkt dus echt vooruitgang.

Als man kan je zeker komen paaldansen. Het is een gender neutrale sport dus iedereen kan en mag deze sport beoefenen. Ook heb je de mogelijkheid om je stijl aan te passen van sexy naar stoer of andersom.

Smeer geen bodylotion of crème op voor een paaldansles zo voorkom je ongelukken

Vragen?

Staat je vraag er niet tussen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande contactgegevens of via het contactformulier.